Boeking

Hoe kun je zelfstandig op de wand klimmen en wat kost het?

Voor het zelfstandig klimmen op de klimwand dien je te beschikken over een geldig NKBV Klimvaardigheidbewijs voorklimmen (of DAV Kletterschein Vorstieg of KBF KVB3). Hieronder zie je de toegelaten kwalificaties. Vanwege verzekerings-technische redenen zijn andere kwalificaties niet toegelaten!

     

Om te kunnen klimmen dien je vooraf een tijdslot te boeken op de boekingspagina van deze website.

Klimmen is mogelijk op zaterdag en zondag. Wil je op andere dagen klimmen, neem dan eerst contact met ons op. Voor alle duidelijkheid: klimmen vindt uitsluitend plaats na goedkeuring door Scouting St. Willibrord.

Een klimbeurt kost € 5,00 per persoon voor een tijdslot van twee uur. Deze kosten betaal je tijdens het boekingsproces op deze website via iDEAL.

Wat als ik geen NKBV Klimvaardigheidsbewijs Voorklimmen heb?

Ben je nog niet in het bezit van een NKBV Klimvaardigheidsbewijs Voorklimmen, maar wil je toch graag zelfstandig aan de slag op de klimwand? Er zijn dan twee mogelijkheden:

1. Zorg dat je een Klimvaardigheidsbewijs Voorklimmen behaalt. Dit kan bij een van de vele NKBV erkende adressen
(zie https://www.nkbv.nl/sportklimmen/cursussen-en-reizen/cursussen-indoor/klimvaardigheidsbewijs).
ROCCA Sport & Adventure biedt ook de NKBV voorklimcursus aan. Op http://www.rocca/sportklimmen tref je onder het kopje “Cursussen en Training” meer informatie. Let op: de kosten voor het volgen van een NKBV KVB Voorklimcursus zijn voor eigen rekening. http://www.rocca.nl/sportklimmen/

2. Meldt je samen aan met minimaal twee andere zelfstandige klimmers die wel beschikken over het vereiste NKBV Klimvaardigheidsbewijs Voorklimmen.

Ik ben in bezit van geldig klim certificaat van het NKVB